Zeytinlik Sabahattin Şenocak Ortaokulu

Telefon : 232 5616187
WEB https://zeytinlikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Gölcük Mh. Rüzgar Sk. No1 Ödemiş/İZMİR
VİZYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim-Taşımalı Eğitim var.
Servis :
Ulaşım : Gölcük Taşıma Kooperatifi araçları mahallemize ulaşım aracı vardır. Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla okula gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Gölcük Beldesinde bulunmaktadır.Gölcük Belediyesi kışları Ödemişe uzaklığı 5 km. olan eski adıyla Zeytinlik köyünde, yazları 18 km. olan Gölcük yaylasına taşınmaktadır.Bu özelliği ile yazları taşınan sayılı belde arasında yer alır.Okulumuz ise eski adıyla Zeytinlik Köyü olan kısımda bulunmaktadır. Okulumuza Günlüce, Oğuzlar, Bayırlı, Mursallı, Çağlayan, Dolaylar, Artıcak ve Boğaz Yaylasından taşımalı öğrenci gelmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İzmir iline bağlı Ödemiş İlçesine 5 km. uzaklıktaki Gölcük Beldesinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :